НАЈНОВО

Македонија

Биди и ти Евротип!

Зачлени се во ЕВРОТИП клубот, добиј ја твојата клуб картичка и во зависност од многубројните промотивни активности искористете ги придобивките за вашата лојалност.

  Со користење на вашата евротип картичка при уплатата на тикети, очекувајте повисоки бонуси или остварете право на поврат на вашите уплати доколку имате еден промашен пар.

Со Евротип добивате СЕКОГАШ ПОВЕЌЕ!

Како да се регистрираш на www.evrotip.mk:

 

Поврзани новости