НАЈНОВО

ЗабаваШоубиз

Бритни Спирс повторно полудува: Предизвикала скандал во ресторан и ги вознемирила присутните

Бритни Спирс се чини дека повторно „полудува“. Имено, поп пејачката била видена во ресторан како недолично се однесува, зборува неповрзано и гласно.

Она што уште повеќе го предизвикало нејзиното т.н. манично однесување било фактот што многумина гости во ресторанот биле привлечени од нејзината постапка и ги приклучиле камерите со цел да го евидентираат скандалот. За шоуто да биде уште поголемо, нејзиниот сопруг не можел да ја подесе сцената и го напуштил локалот. Бритни заминала после него, а сметката ја подмирил телохранителот на пејачката.

Поврзани новости