НАЈНОВО

Битола инфо

Вечерва група „Калабалак“ во Голд Фелициа

Вечерва уживајте во „Голд Фелициа“ со познатата група „Калабалак“ во одлична атмосфера со врвни специјалитети и музика за уживање..

Ве очекуваме на незаборавна забава!

Инфо & резервации:
☎️ +389 75 316 974

➡️ Новачки Пат бр.14, 7000 Битола
🌐 www.goldfelicia.mk

Поврзани новости