НАЈНОВО

Битола инфо

Вечерва Татијана Стефановска, Мерак Чалгии и Група Фонтана во Голд Фелициа

Вечерва ве очекува одлична забава во убавиот ресторан на Голд Фелициа на кој ќе настапат Група „Фонтана“, Мерак Чалгии како и Татјана Стефановска.

Уживајте во вкусната храна и одличната забава само во Голд Фелициа!

Инфо и резервации:
075-316-974

Новачки Пат бр. 14 7000 Битола
www.goldfelicia.com

Поврзани новости