НАЈНОВО

Битола инфоВести

Видео: Воодушевувачки музичко сценски перформанс што го преполни Народниот театар за Денот на ослободувањето на Битола

Битола е култура, историја, љубов, уметност, традиција.

Музичко сценскиот перформанс што неодамна ја преполни салата на Народниот Театар, по повод ослободувањето на Битола, станува хит на социјалните мрежи. Доколку не присуствувавте на таа свеченост, погледнете го видеото подолу и уживајте во единствената магична приказна за нашиот град.

Поврзани новости