НАЈНОВО

Битола инфо

Викенд забава со единственото Кабаре Шоу во Голд Фелициа – Битола

Овој петок и сабота повелете на единственото Кабаре Шоу во Македонија!

Голд Фелициа ве кани на незаборавно доживување со единствени музички точки, одлични артисти и театарски сцени. Повелете на спектакуларна

ноќна забава исполнета со музика, танц, гламур, смеа и незаборавни моменти.

Дојдете и уверетесе во уникатноста на единствените забавни моменти кои ги нуди Кабаре Шоуто на Голд Фелициа во Битола.

1 и 2 Март во 21:00 часот

Комплекс Фелициа на Новачки пат бр.14, Битола

Инфо & резервации: +389 75 316 974

www.goldfelicia.mk

 

Поврзани новости