Битола инфо

Викенд Кабаре шоу во „Голд Фелициа“

Викендот пред нас не очекува незаборавна забава со познатото Кабаре шоу во Голд Фелициа со познатите вокали Димитар Андоновски, Александар Тарабунов, Полина, Калина и многу други актери, танчери итн..

Уживајте во вкусните специјалитети и незаборавна забава која ја нуди луксузниот амбиент на Голд Фелициа!

Инфо & резервации:
+389 75 316 974
Новачки Пат бр.14, Битола

www.goldfelicia.mk

Поврзани новости