ВестиМакедонија

Внимавајте: Голем одрон на автопатот Скопје – Велес

Регионалниот Центар за управување со кризи (ЦУК) – Велес извести за пријава за голем одрон на пат на автопат Скопје – Велес, односно пет километри пред патарината во Велес.

ЦУК Велес информира дека екипи се на терен за расчистување на одронот.

Сообраќајот се одвива отежнато на тој дел од автопатот.

Поврзани новости