ВестиМакедонија

Водици неработен ден за граѓаните од православната вероисповед

Богојавление Водици 19 јануари (четврток), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.
Од Министерството им го честитаат празникот Богојавление Водици на граѓаните од православната вероисповед.

Поврзани новости