НАЈНОВО

КултураНастани

Во недела во Офицерски дом, битолани ќе уживаат на „Божиќен концерт“

Со почеток од 19:00 часот, во Недела во Офицерскиот дом, одржи „Божикен концерт“.

На концертот, ќе настапат Машкиот хор „Свети Нектариј Битолски“, Детскиот хор „Свети Стилијан“ од Битола и хорот „Свети Ахил Преспански“ од Ресен.

Влезот за концертот е слободен, но поради ограничениот број на места, бесплатни влезници може да се подигнат, денес 05.01.2023 и утре 06.01.2023 од 17:00 до 21:00 часот од Офицерски дом

Поврзани новости