НАЈНОВО

ВестиМакедонија

ВРНЕЖИ ОД СНЕГ: Патот од село Ранковце кон село Герман непрооден

АМСМ информира дека од 11:20 часот на ден 04.02.2023 година , Регионалниот пат Р2248 (село Ранковце – село Герман, општина Ранковце) на потегот од село П`клиште до село Герман не е прооден за сите видови на моторни возила.

Како што велат, тоа е поради врнежи од снег и наноси на снег на патот направен од силен ветер.

Поврзани новости