НАЈНОВО

Битола инфо

Голд Фелициа идеален избор за вашите корпоративни настани

Голд Фелициа е луксузен ресторан и хотел кој е идеалниот избор за организирање на вашите корпоративни настани. Дозволете да бидеме една од причините за вашата успешно организирана деловна средба.

Нашиот уникатен простор, комфор и професионален тим ќе се погрижат вашите идеи да се преточат во реалност.

Прославете ја вашата предновогодишна забава во уникатен простор и луксузен амбиент, совршено надополнет со одлични врвни специјалитети и одлична услуга.

Резервирајте го вашето место, контактирајте не за детални информации за резервации и приспособливи пакети за вашата компанија.

ℹ️ Инфо & резервации:
📞 +389 75 316 974

📍Новачки Пат бр.14, 7000 Битола

🌐 www.goldfelicia.mk

Поврзани новости