НАЈНОВО

ВестиМакедонија

Денеска завршува обврската за поседување зимска опрема во возилата

Денеска (15 март) завршува обврската за поседување на зимска опрема во возилата, соопштија од АМСМ. Обврската стапи на сила на 15 ноември минатата година.

Само во случај на вонредно воведување може да биде вратена оваа обврска.

Казните за непоседување зимска опрема изнесуваат 45 евра.

Поврзани новости