Битола инфо

Златко Крстевски е нов в.д. директор на СОЗУ “Кузман Шапкарев“ – Битола

На местото в.д. директор на средното земјоделско улилиште “Кузман Шапкарев“ именуван е Златко Крстевски, кој доаѓа од редот на наставниците, и е со 30 годишно работно искуство во најстарото земјоделско училиште во државата.

Златко Крстевски е професор по грутапа ветеринарни предмети.

Златко Крстевски има завршено на Факултетот за Ветеринарна медицина при Универзитетот во Београд, Србија.

Поврзани новости