НАЈНОВО

Направи сам

Идеи за тренди уредување на енетриерот

Постојано сме во потрага по нешто ново, нешто тренди и секако во потрага по нешто кое сами ќе го креираме и ќе речеме дека е идеално.

Доколку сакате перфекција и имате некоја уметничка страна која би ве отсликала, погледнете неколку идеи за уредување на вашиот ентериер.

Винтиџ рамки за слики и галерија на ѕидот

Необични лустери со амбиентално светло

Обрнете внимание на деталите и украсите

Големи огледала потпрени на ѕидот

Заоблени „агли“ на ѕидови како најнов тренд

Тапети со модерен дизајн

Поврзани новости