ВестиЕкономија

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија за 31.01.2023 година средниот курс на еврото изнесува 61.6948 денари, на американскиот долар 56.5852 денари, а на британската фунта 70.1237.

Поврзани новости