НАЈНОВО

Астрологија

Младата месечина на 11. јануари носи големи промени: 3 хороскопски знаци ќе доживеат неверојатен финансиски пресврт

Првата млада месечина во 2024 се појавува во знакот Јарец и поради кластерот на планетите во земјени знаци, може да предизвика сериозни промени на финансиски план.

Работата е во тоа што за време на младата месечина, Уран, планетата на изненадувањата, ќе биде во Бик, а во Девица ќе биде црната месечина, која е одговорна за документи и договори.

Затоа, следниве 3 хороскопски знаци можат да очекуваат големи изненадувања на финансиски план, кои ќе ве воодушеват, па дури и исплашат.

Стрелец
За време на младата месечина, Сонцето, Месечината и Марс ќе бидат во вашиот финансиски сектор, што значи дека можеби ќе имате нов извор на приходи, најверојатно благодарение на некој маж или поради развој на вашиот приватен бизнис. Марс управува со куќата на вашите сопствени проекти, па така, вашата замисла одеднаш може да почне да остварува сериозен приход.

Близнаци
За време на младата месечина, Сонцето, Месечината и Марс ќе бидат во вашиот сектор на семејниот капитал, што може да му донесе нов извор на приход на вашиот сопруг, или вие и сопругот ќе се одлучите за хипотека или кредит. Покрај тоа, можно е да почнете да добивате инвестиции од некој интернет-проект, особено ако сте го започнале во 2023 година.

Девица
За време на младата месечина, Сонцето, Марс и Месечината ќе бидат во вашиот сектор на личните проекти, што може да донесе нов циклус на финансии од вашиот приватен бизнис. Интересно е што црната месечина е во вашиот знак, а тоа може да донесе ненадејни, неофицијални приходи, додека Уран е во секторот на меѓународните односи, па може да донесе проекти од странски партнери или клиенти. Покрај тоа, проект поврзан со ваше хоби, може да почне да ви носи приход.

Поврзани новости