НАЈНОВО

Македонија

Наградна игра „ЕДНА КО НИЕДНА“ на Евротип

Во тек е наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“ на Евротип, преку која продолжуваме да ве наградуваме. Истата трае уште ДВА дена, затоа искористете ја вашата шанса за освојување на високи парични награди.

Сите оние играчи кои често од добивка ги дели само еден промашен тип, учествуваат во можноста за парична добивка на една од трите главни награди! Добитници на крајот ќе бидат оние кои имаат најголем вкупен коефициент на тикетот сметајќи без промашениот пар:

Прва награда 300.000 денари

Втора награда 200.000 денари

Трета награда 100.000 денари

Добитниците ќе бидат познати на 10.02.2024

Според ранг листата на потенцијални добитници која е објавена на веб страната на Евротип најголема шанса за добивање на трите најголеми награди имаат играчите од Струмица и Босилово.

Активирајте се типсери и станете потенцијални добитници на огромните награди, сите сте во игра!

Посетете ја нашата веб страна www.evrotip.mk

Евротип – Секогаш повеќе!

Поврзани новости