НАЈНОВО

Направи сам

Неколку идеи како да ги организирате ,,аксесоарите” во домот

Ова се мали нешта и предмети кои навидум се непотребни, но всушност деталите го прават целото. Веднаш кога ќе помислиме што ни е потребно во домот во поглед на организацијата, мислиме дека ни е потребен голем буџет за да си ги дозволиме, но всушност, напротив. Со малку труд, сето тоа можете да го направите сами.

,,Чисти полици – чист ум”. Во чиста, уредна и организирана средина, многу полесно ќе може да размислувате, творите, работите. Затоа организирајте ги малите нешта и аксесоарите кои знаат да направат голема ,, гужва” и да создадат напната атмосфера. Погледнете неколку идеи подолу кои се надеваме дека ќе ви бидат од помош.

Кутија за шминки

Уникатна кутија за складирање на чевли

Оргинизирајте го накитот

Складирајте ги потребните елементи за во бањата

Средете ги документите, списанијата, книгите во папки

Поврзани новости