Битола инфо

Нова двонеделна промо понуда во Голд Фелициа Битола

За своите верни посетители Голд Фелициа подготви специјална промо понуда која ќе трае две недели.

Од 3ти до 16ти јуни сите пици од богатото мени на Голд Фелициа Битола ќе бидат со попуст од 15%.

Дојдете и уверетесе во гурманскиот екстра квалитет на пиците во Голд Фелициа.

Не пропуштајте да бидете дел од луксузниот амбиент исполнет со вкусна храна, квалитетно вино и супер музика.

Поврзани новости