НАЈНОВО

Битола инфоВести

Обид за грабеж во аптека во Битола

Утринава, околу 7 часот засега непознат сторител се обиде да изврши грабеж во аптека во центарот на Битола.

Крадецот влегов во аптеката со намера да украде пари.

По кусо време, по пријавувањето на настанот, полицијата го блокирала просторот околу аптеката, но крадецот избегал од местото на настанот.

Битолската полиција која го потврди обидот за грабеж, прави напори да го пронајде и лиши од слобода крадецот.

Поврзани новости