НАЈНОВО

Битола инфо

Овој викенд кабаре шоу во Голд Фелициа

Oвој викенд подгответе се за блескав спектакл на драма, танц и музика со најдоброто Кабаре Шоу во Голд Фелициа.

9 и 10 Февруари во 21:00 часот

Инфо & резервации: +389 75 316 974

Локација:
Новачки Пат бр.14 7000 Битола

www.goldfelicia.mk

Поврзани новости