НАЈНОВО

Битола инфо

Овој четврток незаборавна забава со Андријана Петрушовска во Голд Фелициа

Во четврток 28.12 одлична забава на Андријана Петрушовска во Голд Фелициа која нуди незаборавна предновогодишна забава само за вас..

Уживајте со вашите најблиски во одличната храна која ја нуди ресторанот на Голд Фелициа како и добра забава и незаборавни моменти кои вредат злато!

Инфо и резервации:
075 – 316 – 974

Локација:
Новачки Пат бр. 14 7000 Битола
www.goldfelicia.mk

Поврзани новости