НАЈНОВО

Битола инфо

Овој четврток „Група за Мерак“ во Голд Фелициа

Овој четврток ќе настапат Група за Мерак во познатиот ресторан и хотел „Голд Фелициа“ каде ќе може да уживате во добра забава со професионални музичари со долгогодишно искуство кои прават вистински мерак за сечие уво.

Повелете на добра забава и дружење, само во Голд Фелициа!

Инфо & резервации:
+389 75 316 974

Новачки Пат бр.14, 7000 Битола

www.goldfelicia.mk

Поврзани новости