НАЈНОВО

Битола инфо

Овој четврток група “Калабалак” во Голд Фелициа

Овој четврток бидете дел од една незаборавна вечер исполнета со староградска музика, вкусна храна и одлична забава со група “Калабалак” во прекрасниот амбиент на Голд Фелициа.

За моментите кои вредат злато..

Инфо и резервации:
075-316-974

Локација:
Новачки Пат бр. 14 7000 Битола

www.goldfelicia.mk

Поврзани новости