НАЈНОВО

ВестиМакедонија

Петок, неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека во согласност со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр. 21/98 и 18/07), 21 април 2023 година (петок), Рамазан-бајрам, првиот ден на Рамазан-бајрам, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманска вероисповед во Република Македонија им го честита Рамазан-бајрам.

Поврзани новости