НАЈНОВО

ВестиПрилеп инфо

Пожари во Прилеп и Долнени – пожарникарите на терен

Регионалниот ЦУК Битола информира дека во 17:33 часот добиле дојава за два пожара.

Првиот пожар е во населбата Варош во Прилеп, каде што гори сува трева и втората интервенција е на запалена сува трева во Новоселани, Општина Долнени.

Во гаснењето на двата пожара интервенираат со по 1 ПП возило и 3 пожарникари.

Поврзани новости