НАЈНОВО

Битола инфо

Актуелната српска пејачка Марија Микиќ со концерт во Голд Фелициа

Познатата српска пејачка Марија Микиќ со концерт во луксузниот амбиент на Голд Фелициа на 15 февруари.

Микиќ е позната по својата позитивна енергија која прави одлична атмосфера на своите настапи, а ќе имате и прилика да уживате во познатите хитови „Рано“, „Јул“, „Кнез Михајлова“ и уште многу други..

Kартите за претстојниот концерт на Марија Микиќ се достапни во продажба по цена од 600 денари во следните локации:

Голд Фелициа – Битола
Евротип Битола – Широк Сокак
Евротип Битола – Партизанска
Евротип Прилеп – Катна

На врата картите се по цена од 800 денaри

Инфо и резервации:
+389 75 316 974

Новачки Пат бр.14, 700 Битола

https://www.goldfelicia.mk

Поврзани новости