НАЈНОВО

ВестиМакедонија

Почнува исплатата на помош за граѓаните – Ова се списоците на сите кои ќе добијат пари на сметките

Почнува исплатата на помош за граѓаните на 13 февруари, а МТС ги објави списоците на граѓани на кои им следува помош.

Ова се списоците на сите кои ќе добијат пари на сметките како помош за енергетската криза.

Линк до списоците:

Поврзани новости