НАЈНОВО

Битола инфоВести

Се мобилизира Битола – градскиот плоштад „Магнолија“ претесен да ги собере сите донации

И Битола се мобилизира и се придружува на солидарноста за собирање облека, храна и средства за хигиена кои ќе се достават до најпогодените места по разорниот земјотрес во Турција и Сирија.

На социјалните мрежи се појави фотографија од плоштадот направена до 13 часот денеска каде се наведува дека до 16 часот плоштадот ќе биде премал за да ги собере сите донации.

Поврзани новости