ВестиМакедонија

Следна недела уште еден неработен ден

Овој месец за православните граѓани неработен ден е и 19 јануари (четврток) кога се слави Богојавление – Водици.

Според календарот за неработни ненови на МТСП за припадните на српската заедница неработен ден е 27 јануари кога се слави Свети Сава.

Поврзани новости