НАЈНОВО

ВестиМакедонија

Снег врне на Шапка, Стража, Пресека, Ѓавато, Крушево и Маврово

Од утрово врнежи од снег имаме на Попова Шапка, Маврово, Стража, Пресека, Ѓавато и во Крушево.

Во моментов не се задржува на коловозот и не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Поврзани новости