НАЈНОВО

Македонија

Спасовски на средба со раководствата на СВР Битола, СВР Охрид и РЦ Запад

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со дел од раководството на МВР, денеска ќе оствари средба со раководствата на СВР Битола, СВР Охрид и РЦ Запад.

Како што информираат од МВР, работната средба ќе се одржи во просториите на Регионалниот центар Запад во Охрид.

Поврзани новости