НАЈНОВО

Битола инфо

Специјална понуда за денот на виното Св.Трифун во Голд Фелиција

Ако си љубител на добро вино, вкусна храна и убава музика тогаш Голд Фелициа е вистинското место за вас.
Прославете го празникот на виното во духот на љубовта преку единствените понуди на Голд Фелициа – Уникатниот спој на храна, вино и музика ќе ги размрда вашите сетила и ќе ви ја врати вербата во љубовта.

Специјално селектираните даски – млечна даска (700 ден.) и похована даска (600ден.), и одличниот избор на морска храна – Лигњи на скара (700 ден.), Октопод на скара (900 ден. ) и Тајгер ракчиња (900 ден.) придружени со лимитираното Вино Ploštovo од винаријата Chateau по специјална цена од 600 денари се вистински избор за одлична прослава.

Групата Мерак ќе го комплетира вашето љубовно патување низ боемската прослава на празникот на виното во супериорниот амбиент на единствената Голд Фелициа.

Поврзани новости