НАЈНОВО

Битола инфо

„Тропико Бенд“ со предновогодишен концерт во Голд Фелициа

На 21 Декември Голд Фелициа ви најавува спектакуларен предновогодишен концерт на Тропико Бенд.

Тропико Бенд ни ветуваат вистинска концертна журка каде во еден глас ќе се пејат нивните хитови, ќе се танцува, весели, пее, забавува на брзите песни од нивниот репертоар.

Подгответе се за ноќ исполнета со пулсирачки ритми, неверојатна забава која ќе ве остaви без здив.

Цена на карта 600 ден

Картите во продажба ќе бидат пуштени наскоро!

ℹ️ Инфо и резервации:
📞 +389 75 316 974

📍 Новачки Пат бр.14, 7000 Битола

🌐 www.goldfelicia.mk

Поврзани новости