ВестиПрилеп инфо

Хигиеничар во средното хемиско во Прилеп допирал средношколка

Средношколка во средното хемиско училиште „Орде Чопела“ во Прилеп пријавила во училиштето дека вработениот хигиеничар ја допирал по телото.

Хигиеничарот и ученичката одат во иста смена на училиште, снимките од камерите не се прегледани, а ниту осомничениот ниту девојчето не се викнати во полициска станица, објави телевизија „Клан“.

Инаку, на 14 февруари годинава, вработена во училиштето пријавила дека малолетничката ја информирала дека била допирана по телото од вработен во училиштето.

Поврзани новости