НАЈНОВО

ВестиМакедонија

Јато фламингоси над Охридското езеро

Јато фламинга вчера било забележано како лета над Охридското езеро.

Туристите можеа да уживаат во оваа несекојдневна и ретка појава. Сличен ваков настан имаше и пред две години.

Поврзани новости