НАЈНОВО

Битола инфо

ЈП Комуналец – Битола на терен по снежното невреме

По снежното невреме кое ја зафати општина Битола, екипите на ЈП Комуналец со интензивни активности на терен за отстранување на последиците, а воедно и чистење на пешачките патеки.

Поврзани новости