Македонија

ЈК Травел со голема летна забава на Конект плажа – Сливница

ЈК Травел организира голема летна забава, за почеток на новата летна сезона, па така во Недела 16.06.2024 – ве очекуваме во Конект Плажа Сливница.

Многу подароци за посетителите, голема забава со одлична музика, и освежителни пијалоци.

Бидете и вие дел од оваа забава со ЈК Травел и дознајте за омилените ваши дестинации по најдобри цени!

Повеќе инфо на www.jk.mk

Поврзани новости