НАЈНОВО

ЖивотМода и убавина

АУРА – Место каде се раѓа убавината како чувство на комплетно задоволство

Летото е веќе на прагот, а убавината секогаш е задолжителниот аксесоар во ,,жешките” денови. Секако, тука некаде започнува целата таа панична приказна за тоа како ќе изгледаме на плажа.

Понекогаш справувањето со вишокот килограми е навистина тежок процес, па знаеме да се оддалечиме од она нешто што се нарекува дисциплина и не сме доволно мотивирани. Но, во оазата на убавината, соништа на секоја негувана дама стануваат реалност и сето тоа е возможно. Затоа што во АУРА се случува вистинската магија.

Нашите пријатели и професионалниот тим на АУРА салонот за убавина, ни препорачуваат КАВИТАЦИЈА како решение кое лесно ќе го реши проблемот со вишокот килограми.

Што се однесува до терминот, тимот професионалци од Аура, за кавитацијата ни појасни: ,,Тоа е комјутерски контролиран апарат, интелегентен дизајн кој во себе содржи различни методи на работа, неопходни за решавање на проблемите со целулитот. Безболна, сигурна процедура со едноставна примена. Кавитацијата е нежна и неинвазивна терапија за успешно намалување на целулитот и локални масни наслаги. Прецизно отстранување на локалните масни наслаги и целулитот на стомак, задница, бутини, колена, надлактици.”

АУРА – Место каде се раѓа убавината, сoвршеностa, задоволството!

Поврзани новости