НАЈНОВО

ЖивотМода и убавина

Вестерн инспирација: Кубојки – чизми, тренд кој се задржа на модната сцена

Секое годишно време има посебно место за модниот свет или обратно. Модниот свет отстапува простор за секое годишно време. Така, овој пат зборуваме за чизмите како дел од зимскиот неизбежен аутфит.

Нашиот моден предлог се чизмите т.н. каубојки кои веќе две години се задржуваат на модната сцена, а кафеавата боја над истиот модел потсеќа на вестерн филмовите од каде веројатно всушност е црпена и инспирацијата за создавање и креирање на истите. Кафеавата и сте нејзини нијанси и тонови.

Погледнете ги фотографиите кои ги „украдивме“ од Pinterest и создадете слика за тоа како би изгледале вие со овој штосен модел, па доколку не го имате во вашиот плакар, наша препорака е во првата прилика да го набавите затоа што веројатно станува евергрин.

Поврзани новости