НАЈНОВО

Битола инфо

Голд Фелициа со промотивна фамилијарна понуда – секоја недела од12ч до 20ч намаление од 20% на целосното мени!

Голд Фелициа секоја недела од 12 до 20 часот ве кани на фамилијарна дружба во својот луксузен амбиент.

Моментите поминати со семејството имаат непроценлива вредност, затоа недела нека ви биде ден за фамилијарна дружба.

Нека Голд Фелициа биде вашиот избор за квалитетно поминат ден со фамилијата.

Дојдете и уживајте во пријатниот амбиент со квалитетна храна и голем избор на пијалоци.

Инфо и резервации:

📞 +389 75 316 974

📍 Новачки Пат бр.14, 7000 Битола

🌐https://goldfelicia.mk/

Поврзани новости