НАЈНОВО

ЖивотМода и убавина

Затоа што убавината е совршено чувство! -,,Аура”, место каде младоста брилира

Да се биде убав, да се биде млад, да се биде онаа слика што сакате да ја погледнете во огледало. Со професионалниот тим на Аура, се повеќе сме блиску до таа цел. До таа кулминација каде го запознаваме чувството што брилира до совршеност.

Радио фреквенцијата е само дел од услугите на овој центар за убавина.

Како водечки и чудесен
естетски третман, таа користи енергетски бранови за загревање на слоевите на кожата.

Го стимулира производството на колаген, намалувајќи ја појавата на фини линии, брчки и лабава опуштена кожа, истовремено осветлува, ја тонира и и овозможува на кожата младешки сјај.

Пробајте ги третманите во оазата наречена Аура. Место во кое младоста знае да трае. Затоа што секоја жена заслужува релаксација, уживање, нега, убавина.

Поврзани новости