НАЈНОВО

ЖивотМода и убавина

Кога црвената боја се наоѓа само на деталите, а знае да ја ,,запали” модната атмосфера

Бојата на страста, огнот, првата асоцијација на љубовта, на посакувањето и копнежот, на тајните мечти афтентничниот однос кон она место од каде започнуваат да се креираат љубовните бајки. Нејзиното височество, црвената боја.

Но, дали мора таа секогаш да доминира во комбинацијата или и без тоа знае да наметне, да биде впечатлива и со најмалку и да внесе максималност во место каде се мисли дека нештата всушност се едноставни.

Црвената боја на малите детали и аксесоари навистина знае да ја,, запали” модната комбинација и да изгледате стилски примамливо, а и неодоливо. Затоа што има нешто тука… Некоја жестока приказна што навидум се крие зад минимализмот и божем ,,скромните” завеси.

Поврзани новости