НАЈНОВО

ЖивотМода и убавина

Модна опростлива грешка или што? – Кајли Џенер на фустанот како „аксесоар“ носеше вештачка глава од лав

Ријалити ѕвездата и најмладата милионерка во светот, го украде вниманието на последната ревија на на Скијапарели, Haute Couturе.

Ѕвездата се појави во тесен црн фустан, но она што беше во преден план не беа нејзините облини. Џенер на предниот дел на фустанот, носеше вештачка глава од лав.
Имено, Кајли всушност го промовираше овој фустан на Скијапарели, пред истиот да биде прошетан на модната писта од Ирина Шајк.

Креативност, мода или привлекување внимание со што и да е? Во модата се се простуава или не?

Поврзани новости