НАЈНОВО

КиноКултура

Неделен репертоар – 3Д кино Битола

Доколку барате начин како да се опуштите, филмот е одлична идеја.

3Д кино салата во Битола е подготвена да ве пречека со најнови филмски остварувања. Погледнете го репертоарот во продолжение.

Поврзани новости