НАЈНОВО

Регион

Од денес па во следните 6 месеци времен режим на сообраќајот Прилеп – Битола

Од Автомото сојузот на Македонија информираат дека од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп – Битола поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот.

Времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен сообраќаен проект.

Времениот режим на сообраќај е со важност од 6 месеци, односно се до завршување на градежните работи.

Поврзани новости