НАЈНОВО

Регион

Патот Прилеп-Битола денеска ќе биде затворен за сообраќај

АМСМ најави дека денеска ќе има времена измена на режимот на сообраќај на државниот пат Р1101 делница Прилеп – Битола со целосно затворање за сообраќај.

Делницата ќе биде затворена за сообраќај заради интезивирање на градежни активности за проектот „Санација на трупот на патот кај мост на река Шемница на Државен пат Р1101 км 85+903“, соопшти АМСМ.

Поврзани новости