НАЈНОВО

ЖивотМода и убавина

Приказната за фризерскиот салон Кармен во месецот на љубовта, продолжува со одлични понуди

Приказната за фризерскиот слон Кармен во месецот на љубовта продолжува со одлични понуди.

Ова е месец на љубовта, на шармот, насмевката, убавината. Фризерскиот салон со долгогодишно искуство и докажаниот бренд ,,Кармен”, знае како да се вклучи во февруарската љубовна приказна и да ви предизвика уште поголем восхит. Убавината е дел од љубовта, па дозволете си да се чувствувате беспрекорни во месецот и денот на вљубените.

Подарете ВАУЧЕР и само во Кармен, постигнете стилски финиш кој сакате задоволни да го видите во огледало и добијте 20% попуст за сите третмани за коса.

Затоа што секоја дама заслужува да се чувствува убаво.

Бидете за влакно пред другите и посетете го ,,Кармен“.

Поврзани новости