НАЈНОВО

КултураТеатар

Репертоар на Народен Театар Битола за месец Февруари

Доколку не сте проследиле дел од претставите на Народен Театар Битола, Февруари е идеален за тоа.

Погледнете го нивниот репертоар и почастете се со театар за месецот на љубовта.

Поврзани новости